אבטחת מידע וסייבר

אין חברה חסינה, כל חברה צריכה ניהול סיכונים

ייעוץ ויישום פתרונות אבטחת מידע וסייבר לארגון שלך. אין אנו מחוייבים ליצרן כזה או אחר אלא, אך ורק ללקוחותינו ולצרכי המחשוב האבטחה שלהם. אנו נתאים עבורכם את פתרון אבטחת המידע המקצועי והמתאים ביותר לארגון שלכם. בחירה של מערכת פיירוול, EDR, SANSBOX וכו' נכונה עבור הארגון שלכם היא לא עניין של מה בכך. אבטחת מידע היא פעילות שמטרתה הגנה על מערכות מחשב מפני סיכונים המאיימים עליהן. אבטחה זו כוללת אבטחה פיזית של המבנה שבו נמצאות מערכות המחשב, אבטחה של מערכות החומרה והתוכנה ואבטחה של המידע שנאגר בהן. מאגרי מידע רבים, המשמשים יחידים, תאגידים, ומדינות, נמצאים על גבי מחשבים בעלי גישה לאינטרנט. בנוסף, גם למאגרים המבודלים מהאינטרנט ניתן לגרום נזק באמצעות גישה ישירה שאינה באמצעות הרשת. מאגרי מידע אלו כוללים מידע אישי, עסקי וביטחוני. מרכיב מרכזי של תחום אבטחת המידע הוא הגנה על מאגרי מידע אלו מפני גישה בלתי מורשית למידע. סיכון הוא סיכון, אם לא מטפלים בו הוא מתרחב.

נשמע מוכר ?

אם מצאתם עצמכם שואלים שאלות אלו, זה הזמן לחייג אלינו.

שירותי SecOps מנוהלים

שירותי אבטחת מידע מנוהלים הם חיוניים לכל עסק המעוניין להגן על המידע והנכסים שלו. שירותים אלו מספקים לארגונים מעטפת אבטחה מקיפה ומקצועית, המותאמת לצרכים הספציפיים שלהם, ומסייעת להם להגן על עצמם מפני התקפות סייבר. שירותי אבטחת מידע מנוהלים מספקים לארגונים מעטפת אבטחה מקיפה ומקצועית, המותאמת לצרכים הספציפיים שלהם. 

שירותי SecOps מנוהלים מספקים לארגונים מעטפת אבטחת מידע מקיפה ומקצועית, המותאמת לצרכים הספציפיים שלהם. שירותים אלו כוללים מגוון רחב של פעולות, כגון:

SIEM SOC

ביצוע הקשחה לוגית ופיזית לתשתיות הארגון ע"י הטמעת מוצרי NAC מתקדמים והפעלת מנגנוני UPT במוצרי ההגנה אשר ברשות החברה ע"י מתודה מוכחת וייעודית.

אבטחת רשתות 

ביצוע הקשחה לוגית ופיזית לתשתיות הארגון ע"י הטמעת מוצרי NAC מתקדמים והפעלת מנגנוני UPT במוצרי ההגנה אשר ברשות החברה ע"י מתודה מוכחת וייעודית.

יישום וניהול EDR

הטמעה רחבה וייעודית של מוצרי הגנה ותחקור מתקדמים למחשבים, שרתים, ניידים ועוד. IT & OT כאחד כולל הזנת FEED פרו-אקטיבי ושירותי MDR כולל איסוף פורנזי, ניהול ותחקור.

CISO as a service

ניהול אבטחת המידע של הארגון כשירות בכדי למנוע פרצות אבטחה, בכדי להגדיר נהלים ולאכוף אותם, עבודה עם צוותי הניהול לטובת הגנה על המידע הרגיש בחברה.

מודעות סייבר

יצירת אחידות בין משתמשי הארגון ועמידה בתקנים בסיסיים ומחמירים לטובת רגולציה ואכיפה, כגון: חוזק סיסמאות, ביטלוקר, עדכונים במחשבים, נדיה נתיקה, הרשאות גישה ועוד ע"י מערכות ייעודיות.

Policy & Compliance

יצירת אחידות בין משתמשי הארגון ועמידה בתקנים בסיסיים ומחמירים לטובת רגולציה ואכיפה, כגון: חוזק סיסמאות, ביטלוקר, עדכונים במחשבים, נדיה נתיקה, הרשאות גישה ועוד ע"י מערכות ייעודיות.

ניהול זהויות

הטמעה ואכיפה של גישה למידה ואפליקציות ע"י ניהול זהויות מתקדם וציוד קצה. כך ניתן יהיה לבצע פעולות ע"י הטמעת גישת Zero Trust ולוודא שכלל החברה עובדת תקין לפי הרשאות ייעודיות.

אבטחת דואר אלקטרוני

וקטור התקיפה העיקרי בשנת 2022 היה האימייל הארגוני. את מיטב היום אנו מבלים בו וממנו מגיעות רוגלות, פרצות ונוזקות אשר עלולות לגרום לעסק לאבד מוניטין וכסף רב.

מה כלול בשירותי ה-SecOps שלנו

ניהול

ניטור

מועידין

היום, בעולם בו המידע הוא אחד הנושאים החמים במגזר העסקי והפרטי, חשוב לתכנן ולהכיר את נכסי המחשוב המניעים את המידע. בין אם אתה עסק קטן או גדול, המידע שלך שווה המון. אם זה לחברה, למתחרים או לארגונים זדוניים המנסים לשאוב מידע ולשתול רוגלות אחר המידע. תעשיית אבטחת המידע מגלגלת מיידי שנה מיליארדי דולרים ולא סתם. ציוד אבטחת מידע, תרגול עובדי החברה, קיום סקרי סיכונים ואסטרטגיה, בניית מערכי אבטחה והתגוננות, פולות ליום שאחרי ועוד חשובים לקחת בחשבון בכל עסק. אבטחה זו כוללת אבטחה פיזית של המבנה שבו נמצאות מערכות המחשב, אבטחה של מערכות החומרה והתוכנה ואבטחה של המידע שנאגר בהן. מאגרי מידע רבים, המשמשים יחידים, תאגידים, ומדינות, נמצאים על גבי מחשבים בעלי גישה לאינטרנט. בנוסף, גם למאגרים המבודלים מהאינטרנט ניתן לגרום נזק באמצעות גישה ישירה שאינה באמצעות הרשת. מאגרי מידע אלו כוללים מידע אישי, עסקי וביטחוני. מרכיב מרכזי של תחום אבטחת המידע הוא הגנה על מאגרי מידע אלו מפני גישה בלתי מורשית למידע 

נריה באשה, ראש צוות אבטחת מידע וסייבר

להלן כמה מהסיכונים העיקריים של אבטחת מידע ללא ניהול:

 

  • גניבה או זליגת מידע רגיש: מידע רגיש כגון מידע אישי של לקוחות, עובדים או ספקים, מידע פיננסי, מידע עסקי סודי ועוד, יכול להימסר לגורמים עוינים, אשר יוכלו להשתמש בו לרעה.
  • תקיפה סייבר: התקפות סייבר יכולות לגרום לנזק משמעותי לארגון, כגון הפסקת פעילות, השבתת מערכות מחשוב, אובדן מידע ועוד.
  • פגיעה במוניטין: פרסום של אירוע אבטחת מידע יכול לפגוע במוניטין של הארגון, ולהוביל לירידה במכירות, לעלייה בעלויות הביטוח ולקשיים בהשגת אשראי.

להלן כמה מהסיכונים הספציפיים לארגונים מסורתיים ולארגונים צומחים:

 

ארגונים מסורתיים:

  • חוסר מודעות לאבטחת מידע: בארגונים מסורתיים, נושא אבטחת המידע לעיתים קרובות אינו מקבל את החשיבות הראויה לו. עובדי הארגון עשויים להיות חסרי הכשרה מספקת בנושא אבטחת מידע, ועשויים לבצע טעויות שעלולות להוביל לאירועי אבטחת מידע.
  • תשתיות מיושנות: בארגונים מסורתיים, התשתיות המחשוביות לעיתים קרובות מיושנות, ואינן מספקות הגנה מספקת מפני התקפות סייבר.

ארגונים צומחים:

  • גידול מהיר: ארגונים צומחים לעיתים קרובות מתרחבים במהירות, ועשויים שלא לעמוד בקצב של הצרכים המשתנים שלהם בתחום אבטחת המידע.
  • שימוש בטכנולוגיות חדשות: ארגונים צומחים לעיתים קרובות עושים שימוש בטכנולוגיות חדשות, אשר עשויות להיות בעלות סיכונים אבטחתיים לא מוכרים.

על ארגונים מכל סוג לנקוט בצעדים אקטיביים כדי להגן על אבטחת המידע שלהם.

 

  • בניית תוכנית אבטחת מידע מקיפה: התוכנית צריכה לכלול התייחסות לכל ההיבטים של אבטחת המידע בארגון, כגון הגנה על מידע, הגנה על מערכות מחשוב, הגנה על עובדים ועוד.
  • הכשרה של עובדים בנושא אבטחת מידע: הכשרה נכונה של העובדים בנושא אבטחת מידע תסייע להם להבין את הסיכונים והדרכים להתמודד איתם.
  • שימוש בטכנולוגיות אבטחה מתקדמות: טכנולוגיות אבטחה מתקדמות יכולות לעזור להגן על הארגון מפני התקפות סייבר.
  • ביצוע בדיקות אבטחה תקופתיות: בדיקות אבטחה תקופתיות יכולות לסייע לאתר ולתקן נקודות תורפה באבטחת המידע של הארגון.

על ידי נקיטת הצעדים הנדרשים, ארגונים יכולים להפחית משמעותית את הסיכון לאירועי אבטחת מידע, ולשמור על אבטחת המידע שלהם.